Mijn 24ste verjaardag
Door: Pieter Bas
Blijf op de hoogte en volg Pieter Bas
19 September 2007 | Zweden, Borås
Dinsdagochtend 10 uur. Ik kwam net mijn bed uitrollen en ik vond het ietsje te verdacht stil. Dus ik kon lekker aan mijn huiswerk beginnen. Veel strepen en krassen ben ik nog steeds niet klaar.
Om kloksslag 12 uur 's-middags kreeg ik dan mijn eerste smsje en daarna zou er overigens nog veel volgen :)
Ook via MSN kreeg ik een genoeg felicitaties :)..
Ik wist dat er iets georganiseerd zou gaan worden, want ik had niet echt de behoefte om mijn verjaardag te vieren. 24 is toch een net niet verjaardag.. want zeg nou zelf.. volgend jaar, wordt je 25 en dan ben je al bijna 30..
AAAAAH QUARTER-LIFE CRISIS!!!!!
Om een beetje de tijd te doodden ging ik een duurloopje doen en uiteraard een paar flinke heuvels moeten oprennen. Nog steeds steil, maar steeds gemakkelijker :)
Kwam ik uiteindelijk bij een meertje uit en schoolsportdag. Die moesten het trimparkoer hier lopen. Welke trimparkoer vroeg me af. Oh zijn daar die gele bordjes voor ;).
Toen in de laatste kilometer mijn heup zei: Je mag dan wel jarig zijn maar ik ga niet meer verder. Voelde ik me echt helemaal oud.
Eenmaal thuis gekomen, meteen maar gedouched en een warm/koud dinges gedaan, maar echt beter werd het niet.
Nick zei om 18 uur, laten we ff wat brood eten.. uhm.. wacht even.. waarom heb je dan pizza gehaald. Belletje ging toen op alarmstand.. Nick wil altijd laat eten. Hier klopt hier iets niet.
Om 20 uur gingen 2 pizza's in de oven.. Nick ging even naar de wc toe, en kwam opeens met een grill met 2 pizza's in zijn hand terug..
Plannetje was dus "mislukt". Rond een uurtje of 8 kwam de taart binnen, met een grote 24 erop. Toen ging ik pas echt realiseren.. Ik ben hier de oudste :(
Even later kwam de rest van de groep binnen
Verder nog een hele leuke avond gehad en een Zweeds toetsenbord gehad en verwacht binnenkort de foto's van iedereen, zodat ik ze hier mits ze door de censuur komen op de site zetten :)
Moet ook een beetje denken aan mijn imago ;)
Ik voelde me een beetje als een celebrity, want ik werd van alle kanten geflitst.
Mag ik binnenkort een paar bussen nemen om mijn pakketje op te halen :S.
19 September 2007 - 19:15
Mam:
Nou,lijkt me uiteindelijk toch een heel leuke verjaardag. Hoe bedoel je, een paar bussen? Voor je pakketje. Groetjes vanuit Rotterdam. Heb net heerlijk gegeten bij Saskia en Elsbeth. Dat toetsenborg kreeg je zeker omdat je altijd zit te schelden vanwege de Zweedse tekens.
Liefs
Mam -
20 September 2007 - 12:20
Joyce:
Uiteindelijk dus nog wel een leuke dag gehad?
Mooi dat je blij bent met de foto's. En ik verwacht natuurlijk wel dat ze helemaal vol komen te staan;).
Veel plezier dit weekend! -
21 September 2007 - 05:54
Jim:
Mooi uitzicht! Maar we willen natuurlijk nog wel een beetje spectaculairdere foto's zien :D ongecensureerd :D
Jim