Chaos Crisis - Reisverslag uit Borås, Zweden van Pieter Bas Berg - WaarBenJij.nu Chaos Crisis - Reisverslag uit Borås, Zweden van Pieter Bas Berg - WaarBenJij.nu

Chaos Crisis

Door: Pieter Bas

Blijf op de hoogte en volg Pieter Bas

15 Januari 2008 | Zweden, Borås

Hoewel mijn eerste paar dagen van deze week al niet meer stuk konden. Ik heb Feyenoord zien verliezen en FC DSB werd mooi met 6-1 verslagen door Ajax.

Sorry, Pa, Arjan en Ulrika, maar ik was blij met deze overwinning.

Vandaag een aantal van de nieuwe lichting Nederlanders rondgeleid door Borås. Echt rondleiding was het ook niet te noemen, wat we gingen even naar school. Ik moest daar namelijk toch zijn om de nodige formulieren te laten tekenen.

Het schijnt dus dat ik een paar cijfers mis :(. Terwijl ik toch alles heb gevolgen en ingeleverd. "Ik zei ook meteen al cynisch, het lijkt inholland wel :)". Ik moest maar naar de docent toe, maar die was dus helaas niet aanwezig. Straks maar een emailtje naar de betreffende docent sturen. Ik heb het morgen te druk met leren.

We gingen naar Knalleland, de lading hadden wat spulletjes nodig. Dat heb ik geweten.. Nooit zo lang in de EKO gelopen. In de ICA was het helemaal hilarisch :)

Mijn schouder ligt volgens mij half uit de kom, van het sjouwen van de zware boodschappen tassen.

Ik ga weer verder met leren en zometeen weer koken :)

• 18 Januari 2008 - 12:09

Je Moeder:

Je wilt toch niet zeggen dat het missen van cijfers zelfs buiten Nederland voorkomt. En dan toevallig in Zweden, waar jij dan ook nog een studeert. Nou ja, dat hoop ik dan. Maar dat ze dan ook weer net jouw cijfers missen. Maar zal inmiddels wel opgelost zijn, hoop ik ook.
    Een heleboel hopen dus, en hier ook nog een hoopje strijk, daar geniet ik dan maar weer van want volgende week zal die wel weer groeien. (Afgezien van het feit dat het weer leuk is om je te zien.) Succes met inpakken en een goeie reis.
    En wat je gekookt hebt, mag je ook eens een keertje voor ons doen.

Liefs
    Mam

• 18 Januari 2008 - 12:11

Marit:

en oh ja, foto's van een bezoekje aan Ulrika en Arjan (waar dan inmiddels je zusje met vriend ook zijn) zijn natuurlijk van harte welkom. Je hebt nog een kans als je de auto op gaat halen.