Zweedse muziek op 538
Door: Pieter Bas
Blijf op de hoogte en volg Pieter Bas
14 November 2007 | Zweden, Borås
Mijn 2 minst favoriete nummers worden minstens elk uur gedraaid en zelfs in de sportschool moeten ze zonodig deze muzikale kwelling afspelen.
Sverige Radio 3 is nog wel te beluisteren, maar er wordt ook een heleboel gesproken. Nu kan ik het een en ander volgen en als ik naar slap geouwehoer wil luisteren dan luister ik wel naar Midden In De Nacht Rick.
Laatst zat ik te luisteren via het internet naar Radio 538. Hoor ik opeens de radio. Nieuwe hits op 538 (of iets dergelijks) voorbijkomen en de voice over roept zo iets van. "September - Cry For You"
huh? September? Dat komt me bekend in de oren. Cry For You? Een nieuwe hit?
Wat is daar nou ze nieuw aan vroeg ik mij af, dat nummer is ruim een jaar oud en ik hoor het toch wel een paar keer week, voornamelijk in de sportschool.
Ook haar volgende single September - I Can't Get Over nummer kan ik ondertussen helemaal dromen. RIX FM bedankt.. :@
Want sinds kort ben ik van RIX FM naar Sverige Radio 3 geswitcht en waarom begin ik nu opeens Herman van Veen's "Hilversum 3 bestond nog niet" te neuriën? :S
14 November 2007 - 16:37
Joyce:
Voortaan toch maar die mp3-speler mee naar de sportschool dus...;) -
15 November 2007 - 08:08
Jim:
Of een andere sportschool zoeken... -
15 November 2007 - 08:08
Jim:
Neem een keer een cd mee van Sensation ofzo, misschien dat ze die wel willen draaien. Daarna willen ze nooit meer anders :D:D -
15 November 2007 - 08:13
PB:
de sportschool is zo lekker goedkoop
700kr (ongeveer 70 euro) voor 6 maanden.
Zal de volgende keer wel mijn mp3 speler meenemen :) -
15 November 2007 - 15:15
Gerard:
ik heb nog een opname van een nieuwe
groep,opgenomen tijdens een uitverkocht sensationeel live concert van Animato, probeer die eens ga je ongetwijfeld van uit je dak!
trouwens voor dat geld van de sportschool mag je van mij nog gerust daar wat langer blijven hoor, is zelfs goedkoper als jouw lidmaatschap vanOlympus70 -
18 November 2007 - 22:22
Joke:
Ha Pieter Bas, ik zal Cent vragen om je wat tips te geven van goeie Zweedse bands. Hij is daar helemaal in thuis!
Groetjes
Joke -
22 November 2007 - 13:16
Joost:
PB, 50 euro voor die filmpjes van Nick als model.... ;)