Het sneeuwt!! - Reisverslag uit Borås, Zweden van Pieter Bas Berg - WaarBenJij.nu Het sneeuwt!! - Reisverslag uit Borås, Zweden van Pieter Bas Berg - WaarBenJij.nu

Het sneeuwt!!

Door: Pieter Bas

Blijf op de hoogte en volg Pieter Bas

09 November 2007 | Zweden, Borås

Terwijl in Nederland een (super)storm wordt verwacht, sneeuwt het in Borås. Helaas is het een beetje natte sneeuw, maar het begin is er :)

Alleen was er nog geen sneeuwballengevecht tussen de Tunnlandsgatan en de Distansgatan (waar ook veel exchangestudents zitten) mogelijk.

Het was wel een leuke manier om wakker te worden. Gisteravond wezen stappen. Om 7.15 mijn bed uit voor een uurtje les en na de les weer even mijn krakend bedje ingedoken :)

Jaloerse opmerkingen mogen gemaakt worden. Als mijn digitale camera nou nog even meewerkt, zal ik een fotootje plaatsen ;)

• 10 November 2007 - 09:52

Joyce:

Ach, die hagelbuien die wij hier gisteren hadden zijn toch ook erg fijn...:S:(:(

• 12 November 2007 - 07:13

Mam:

Ziet er erg mooi uit die sneeuw. Maar ik begrijp dat het inmiddels weg is.
    In Nederland belooft het ook een strenge winter te worden maar daar zit ik niet echt op te wachten.
    Liefs Mam

• 24 December 2007 - 16:23

Annelena Houwer:

Hey, Ik ga 14 januari voor 5 maanden naar zweden (tunnlandsgatan). Is het gebouw op de foto de studentenflat? Hoe is het verder daar? Groetjes Annelena
    (annelenahouwer@hotmail.com)