hehe.. ik kan weer geld uitgeven. - Reisverslag uit Borås, Zweden van Pieter Bas Berg - WaarBenJij.nu hehe.. ik kan weer geld uitgeven. - Reisverslag uit Borås, Zweden van Pieter Bas Berg - WaarBenJij.nu

hehe.. ik kan weer geld uitgeven.

Door: Pieter Bas

Blijf op de hoogte en volg Pieter Bas

04 Oktober 2007 | Zweden, Borås

Het staat nu 1-0 voor Fatima.. Dirk kan snel nog de gelijkmaker maken, maar dat moet ie dan wel snel doen ;)

Fatima de Moreira de Melo en Dirk Kuijt hebben beide (ooit) eens in een commercial gespeeld van 2 banken. De Rabobank heeft Fatima en Dirk Kuijt voor de Fortis.. Daar had ie wel voor 30 jaar getekend ;).

(Vraag me uberhaupt af, of ie met het salaris wat ie bij Liverpool verdient uberhaupt nog een langlopende hypotheek nodig heeft)

En het verjaardagspakketje is ook eindelijk binnen. Het bleek dus al op 18 september bij het postkantoor te liggen, maar ik heb hier nooit een melding van gehad. Vandaag dus een reminder van gekregen, dus weer naar het postkantoor.

Zatten een paar leuke en handige cadeautjes in. De hardloophandschoenen heb ik gelukkig niet hoeven gebruiken en kan ze ook niet gebruiken aangezien mijn heup, knie en kuit ver weg van hersteld zijn.

Misschien is dit de prijs die ik moet betalen voor 4 jaar 3 tot 5 keer in de week (hard) trainen en dat mijn benen nu zeggen. "Basje het is even nu genoeg geweest". Volgende week ga ik weer een poging wagen op de plaatselijk atletiekbaan

Sinds 5 weken ben ik nu 2-3 keer in de week in de sportschool te vinden. Beetje mijn bovenlichaam en armen aan het trainen, misschien word ik nog wel eens een keer wat breder :)

De pepernoten en kruidnoten moet ik verstoppen voor de andere Nederlanders.
IT'S ALL MINE!!!! :D

Gisteravond laat nog aan een cadeautje gewerkt voor een Engelse die vandaag jarig is. Wij (Nick en ik) moesten de op video opgenomen verjaardagswensen aan elkaar zetten.

De gehele 4 minuten aan filmpjes konden wij ondertussen wel dromen, maar ze was erg blij met het eindresultaat :)

Vanochtend vanwege haar verjaardag hadden de overige meiden een English Breakfast klaargemaakt. Ik was nog hard bezig met editen van de video en wachten op een telefoontje van de Rabo :).

Deed meteen weer denken aan een boottripje naar Harwich. Om 6 uur na 4 uur slapen aan de English Breakfast ;)

• 04 Oktober 2007 - 15:47

Jim:

Haha, mooi verhaal! Waren die meiden net zo chagerijnig als Bram toen? Ik hoop het niet, dan heb je geen leuk ontbijt gehad :D Heb je nog meer foto's gemaakt?

groeten, Jim

• 04 Oktober 2007 - 18:32

Marit:

Ja foto's, goed idee. Groetjes mam.
    En deel die kruidnootjes nou maar. Wij sturen wel nieuwe.

• 05 Oktober 2007 - 16:18

Joyce:

Leuk om steeds al je belevenissen te volgen! Zo te zien gaat het wel goed met je;). Was de verjaardag nog een succes verder? En was dit dé Engelse?? Ben benieuwd naar de afloop van je andere (gecensureerde:P) avontuur...

PS Meer foto's!!!!!!!:D

• 06 Oktober 2007 - 17:58

Gerard:

mis ik hier iets, wat bedoelt Joyce met de Engelse?