Outdoor karten
Door: Pieter Bas
Blijf op de hoogte en volg Pieter Bas
07 Oktober 2007 | Zweden, Borås
Gisteren was het dan zo ver. De ene helft van de groep hoopte op een regen race, de andere op een zomerse dag. Ik had persoonlijk een regenrace gehad, maar met het felle zonnetje wat er scheen was ik ook heel tevreden.
We begonnen met de kwalificatie. Ik gokte op plekje op de 2de rij. Na 8 minuten netjes te hebben gereden, mocht ik van P4 vertrekken. Ik was erg tevreden met mijn 1.13.256 :)
Ik was de enige die niet crashte.. Als je van de baan ging, ging je hard het gras en/of de banenstapel in.
Na een korte pauze en de nodige "afspraakjes", gingen we voor de hoofdrace. 6 rondjes lang planken.
Aan de tijden te zien, zou het spannend worden voor de plaatsen 1 tot 4. Vanwege mijn lichte bouw was ik snel weg. Nick, toch een van de favorieten werd door de uiteindelijk winnaar vakkundig van het circuit afgeduwd.
Tijdens de race ging het toch wat feller aan toe, met de nodige uitstapjes op het gras, driftend door de bochten.
Na 2-3 rondjes werd het me duidelijk. wPlaats 1 en 2 werden lastig, dus ik moest mijn 3 plek consolideren :)
Na 6 rondes mocht ik enigszins tot mijn verbazing het podium betreden en werd er mij een medialle uitgereikt.
Heb ik dit jaar toch nog iets gewonnen :). Later bleek ik ook nog even de snelste ronde te hebben gereden. Ruim 2 seconden sneller dan mijn kwalificatie (1.11.146)
Vanochtend even mijn rug gecontroleerd en zag de nodige blauwe plekken, ach ja dat hoort erbij ;)
07 Oktober 2007 - 21:26
Jim:
Dan moet je een stoeltje gebruiken!!! Gefeliciteerd met je medaille! Weer geen foto's zeker? :P -
09 Oktober 2007 - 09:23
Joyce:
Goed gedaan hoor! Daar ben je dus ook helemaal in getraind als je weer terug bent;)... Ik moet ook maar weer eens gaan oefenen dan:p.
En inderdaad waar blijven die foto's???? -
09 Oktober 2007 - 09:30
Gerard:
ligt er toch nog een race carriere in het verschiet, gelukkig dat je heel vermogende ouders heb!
gefeliciteerd met je zweedse medaille
samen met mijn stockholmse zal ie mooi in de Bergse prijzenkast
hou het voorlopig ff op lokaal karten,nog niet proberen in een F1, want zonder rijbewijs mag je niet rondtoeren
(ook volgens je lieve Moeder)