Göteborg en Stockholm in 36 uur
Door: Pieter Bas
Blijf op de hoogte en volg Pieter Bas
27 Oktober 2007 | Zweden, Borås
Aangezien ik maandag even naar school moest, besloten Jan en Lexie naar Göteborg te gaan. Helaas kon ik niet mee, maar ik stelde voor om de volgende dag weer te gaan.
Zodoende was ik dinsdag even in Göteborg en heb daar weer eens cultureel gedaan. Word ik ook nog eens beschaafd :)
Die avond stelde Jan voor om naar Stockholm te gaan. Dus wij met zijn drieen richting Stockholm. Na een klein 4 uur rijden was ik weer in Stockholm.
Dit keer maar 24 uur in Stockholm, dus geen uitgebreide rondtours door het Stockholmse. Omdat op woensdag niks te doen was, ging we 's-avonds naar de bioscoop :)
We konden ook niet langer blijven, want ik moest vrijdag naar school. Ik moest even een cijfertje ophalen van mijn Zweedse examens en natuurlijk glansrijk gehaald :)
28 Oktober 2007 - 11:09
Joyce:
Hey wat goed dat je hem gehaald hebt!! Gefeliciteerd hoor! En weet je al of je je mondeling ook gehaald hebt?
Maar uhmm ik wil niet al te veel in herhaling vallen, maar...
WIJ WILLEN FOTO'S!!!!!!
je hebt dat cadeau natuurlijk niet voor niets gekregen:p -
29 Oktober 2007 - 13:02
Marit:
hehe, eindelijk wat foto's. maar ....
ik wil niet zeuren (maar ik doe het toch, je kent je moeder toch) wat denk je van foto's van Boras, jullie keuken, woonkamer, voor mijn part de bakker of de plaatselijke markt, maakt niet uit.
En wonen jullie daar alleen in dat grote studentenappartement, wij zagen heel wat mensen. Vereeuwig ze, voordat je het weet ben je weg uit Zweden.
Maar toch weer leuk hoor zo'n verslagje.
Liefs
Mam