Zweeds tentamens - Reisverslag uit Borås, Zweden van Pieter Bas Berg - WaarBenJij.nu Zweeds tentamens - Reisverslag uit Borås, Zweden van Pieter Bas Berg - WaarBenJij.nu

Zweeds tentamens

Door: Pieter Bas

Blijf op de hoogte en volg Pieter Bas

16 Oktober 2007 | Zweden, Borås

Gisteren en vandaag was het dan zo ver, Het schriftelijke en mondelinge examen Zweeds.

Voor het schriftelijk moesten we een brief beantwoorden, dus vaak stond het antwoord al in de vraag. Hier moet ik wel een voldoende voor gehaald hebben, al kwam ik in de bus erachter dat ik een domme foutje had gemaakt.

Ach ja, shit happens. Ik kan er nu niks maar aan doen en het komt allemaal wel weer goed :)

Vandaag dus mijn mondeling gehad, en omdat ik weer zo'n onwijs lange voor- en achternaam heb, ben ik altijd de pineut. Ik mocht dus mijn voor- en achternaam spellen.

Daarna een simpel woordspelletje en daarna een conversatie over Borås en wat we dit weekend en vorige weekend hebben gedaan en over onze (studenten-)kamer.

Ik wou bijna nog In the ghetto gaan neurien, aangezien de bewoners dit zelf een ghetto noemen. Vergeleken met Spangen of de Schilderswijk is dit een oase van rust :)

Ik weet dus echt niet hoe ik mijn mondeling heb gedaan. Gelukkig wordt er gekeken naar het algehele plaatje :)

Vi ses

• 16 Oktober 2007 - 19:53

Jim:

En nu maar hopen op goede uitslagen :)

• 17 Oktober 2007 - 08:51

Joyce:

Dus het Zweeds zit er al aardig in? Kun je eindelijk de Zweedse dames aan gaan spreken;)

• 23 Oktober 2007 - 16:58

Marit:

Ha Pieter Bas, heb begrepen dat je in Goteborg zit. Dat betekent natuurlijk nieuwe foto's! We blijven het gewoon proberen. Liefs je moeder

• 27 Oktober 2007 - 05:50

Jim:

haha, idd! Foto's, foto's, foto's!!!!!!!!!!!!!!!!!!